NOKIA BH 501 MANUAL PDF DOWNLOAD

April 14, 2018 Automotive
Author: Vojora Bagar
Country: Suriname
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 6 January 2013
Pages: 110
PDF File Size: 11.74 Mb
ePub File Size: 1.49 Mb
ISBN: 459-7-49188-314-8
Downloads: 89638
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkibar

Page 11 Als het koppelen is gelukt nokia bh-501 manual pdf download de hoofdtelefoon met de telefoon is verbonden, knippert het indicatorlampje van de hoofdtelefoon langzaam blauw. On your Nokia phone, change your paired device settings in the Bluetooth menu.

De tijden kunnen echter verschillen afhankelijk van de gebruikte mobiele telefoon of andere compatibele Bluetoothapparaten, gebruiksinstellingen, gebruiksstijl en omgeving. Op sommige plaatsen gelden beperkingen voor het gebruik van Bluetoothtechnologie.

Do not attempt to remove the battery nokia bh-501 manual pdf download the device as you may damage the headset. To connect the headset to some other paired phone or music player, follow the instructions in the user guide for the phone or music player.

Als wijzigingen aan het apparaat niet nadrukkelijk zijn goedgekeurd, kan de gebruiker het recht worden ontzegd om Lees ook de handleiding van de downloxd, die belangrijke veiligheids- en onderhoudsinformatie bevat, en de gebruikershandleiding van het muziekapparaat. Consulte o revendedor Nokia local.

FREE FILES

Introduction You can use the Nokia Bluetooth Headset BH to listen to music with your compatible music player and make and answer calls with your compatible mobile phone. To make a call when the headset is connected to the phone, use your phone in the normal way.

Gebruik alleen laders die door Nokia zijn goedgekeurd voor gebruik met deze hoofdtelefoon. Enter the passcode on your phone.

For more information, see Reconnect the headset. Nokia reserves the right to make changes and improvements to any of the products described in this document without prior notice. Switch downlozd the headset. Nokia reserves the right to revise this document or withdraw it at any time without prior notice.

Don’t nokia bh-501 manual pdf download an account?

Switch on your phone. The headset can be connected to a compatible mobile phone or music player that supports Bluetooth wireless technology. Inicio, Cargadores I n downloax c i o 2.

Nokia BH-501 User Manual

Diversion contrary to law is prohibited. Aan de hb-501 De hoofdtelefoon bevat de volgende onderdelen: Comments to this Manuals Your Name. When battery power is low, the headset dowbload each minute, and the indicator light flashes red.

Als u de hoofdtelefoon ook op uw telefoon wilt aansluiten, maakt u de verbinding vanuit uw telefoon zoals beschreven in de gebruikershandleiding. Do not place credit cards or other magnetic storage media nokia bh-501 manual pdf download the headset, because information stored on them may be erased. Een volledig geladen batterij biedt capaciteit voor 11 uur aan gesprekken en muziek, en maximaal uur standby-tijd. Get started The headset contains the following parts: If charging does not start, disconnect the charger, nokia bh-501 manual pdf download it in again, and retry.

On your Nokia phone, The program now has a history screen showing all the games played in three categories. If your phone does not have a compatible music player feature, you can separately pair the headset with your phone and a compatible music player.

After pairing and connecting the headset with your phone, do as follows:. Do not leave the device connected to a charger, since overcharging may shorten the battery lifetime.

Mobile phone NOKIA BH – Preview manual for free | Page: 1

Connections can be subject to interference from obstructions, such as walls, or other electronic devices. Listen To Music When the headset is connected to a phone but not to a music player, the headset can only be used to make and answer calls if the phone does not have a compatible music player feature.

Under no circumstances shall Nokia be responsible for any loss of data or income or any special, incidental, consequential nokia bh-501 manual pdf download indirect damages howsoever caused. Houd het apparaat niet gekoppeld aan de lader omdat de levensduur van de batterij kan